Szolgáltatásaink

Miért érdemes velünk dolgozni? 10 éve állunk partnereink rendelkezésére, és a folyamatos fejlesztéseknek, gyártási szabadalmaknak, a saját gyártói bázisnak és a minőségellenőrzésnek köszönhetően ma már piacvezetőek vagyunk. Minden általunk gyártott egyedi pendrive termék minőségi darab, "A" kategóriás chippel, garantált kapacitással és hosszú élettartammal. Emellett számos ingyenes szolgáltatást nyújtunk partnereinek, de egyéb előnye is van annak, ha nálunk rendeli meg egyedi pendrive termékeit.

Minőség garancia

Saját gyártóbázissal rendelkezünk, minden munkafolyamatot mi végzünk és irányítunk, odafigyelünk a gyártás során a minőségellenőrzésre is, így tudjuk garantálni Önnek, hogy az elkészült emblémázott pendrive vagy egyedi formájú pendrive az elvárásainak megfelelő és valóban jó minőségű legyen.

Élettartam garancia

Kizárólag „A" osztályú prémium chipeket használunk, így pendrive termékeink felhasználhatósága és a hasznossági foka egyaránt a legnagyobb a promóciós piacon. Cégünk minden pendrive termékre 25 év minőségi garanciát vállal, ami a memóriára, kapacitásra és működésre vonatkozik.

Legjobb ár garancia

A minőség mellett a legjobb árra is garanciát vállalunk. Ha Ön ugyanarra a pendrive termékre jobb ajánlatot kapott, mi garantáltan kedvezőbb árat biztosítunk Önnek! Egyedi pendrive, reklám pendrive, 50db-tól rendelhető, de 5000db-ot sem gond elkészíteni 2 hét alatt.

Ingyenes grafikai munkák

Ha nálunk rendel, ingyenes végezzük az összes grafikai munkát. Ön kiválasztja a pendrive formát, és feltölti logóját, amit mi ingyenesen vektorizálunk, a formához igazítunk és digitalizálunk. A látványtervet, és egyedi formájú pendrive esetén a 3D tervezést is ingyenesen végezzük.

Ingyenes emblémázás

Az egyedi pendrive emblémázást saját műhelyben végezzük a létező összes emblémázási technikával, ami nálunk 1 oldal/1 szín, vagy 1 oldal lézergravírozásig teljesen ingyenes művelet. Mindegy melyik emblémázási technikát választja, nem számítunk fel klisé, film, beállás és szerszámköltséget sem.

Ingyenes adatfeltöltés

Ingyenesen töltjük fel az egyedi pendrive reklámajándékokat a kívánt adatokkal, prezentációkkal, bemutatkozó vagy egyéb promóciós anyagokkal, de igény esetén díjmentesen telepítünk webkey, vagy automatikus indítási funkciót is függően az adatok nagyságától és típusától.

Ingyenes csomagolás

A termékeket formától függően ingyenesen csomagoljuk átlátszó PP tasakba, vagy fehér papírdobozba, de természetesen lehetősége van másfajta, pl. műanyag, fém, vagy akár exkluzív egyedi csomagolást is választani. Az egyedi pendrive választott csomagolása szintén emblémázható.

Ingyenes kiszállítás

A gyártási idő, az egyedi formájú pendrive esetében 15-21 nap, a logózott pendrive pedig 10-15 vagy 8 (expressz pendrive) nap alatt készül el. Ezután az elkészült termékeket ingyenesen szállítunk ki Magyarország területén bármilyen megadott címre (megrendelés / 1 db cím).

Betartjuk a szabályokat

Magyarországon, minden egyes Mb memória kapacitás után jogdíjat kell fizetni az ARTISJUS jogvédő irodának. Cégünk, néhány versenytársunkkal ellentétben, ennek és az ÁFA fizetési kötelezettségnek is maradéktalanul eleget tesz, ezért, ha nálunk vásárolt, nyugodtan alhat, mert a hatóságok nem fogják az Ön cégén behajtani azt, amit a gyártónak kell befizetnie.

Bezár