Rólunk

A 4Pro Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú cég, melyet 2007-ben alapított két magánszemély, Fekete Bence és Pavella János. Alapötletét a marketing és a kereskedelem területén eltöltött másfél évtizednyi tapasztalat ihlette. A 4PRO Kft a marketingből ismert 4P alaptételt a saját elképzelése szerint, ugyanakkor az eredeti tartalmi útmutatásokat követve alkalmazza.

PRODUCT

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy szakítottunk az elképzeléssel, miszerint a promóciós tárgyak csak a promóció idejére szólnak. Olyan minőségi termékekből összeállított csomagot akartunk létrehozni, ami minden partnerünknek biztosítja, hogy a logójával ellátott eszköz hosszan reklámozza őt. Termékskálánk mára közel 2000 féle pendrive-ot tartalmaz, melyek közül a leginkább kedvelt kategória az egyedi gyártású pendrive. Ez a pendrive azért különleges, mert teljes egészében a megrendelőink igényeire formálható, legyen az a reklámozni kívánt termék vagy a logó.

PRICE

Árpolitikánk kialakításakor arra törekedtünk, hogy partnereink versenyképes árakon jussanak az igényeiket leginkább kielégítő minőségi termékekhez. Kizártuk a "lebegtető" árképzést, a termékek ára tartalmazza az összes technikai és járulékos költséget, mely komoly kedvezmény és segítség megrendelőink számára. Számos ingyenes szolgáltatással könnyítjük meg a döntést, pl. látványterv, kiszállítás, mintaküldés.

PLACE

Célunk kezdetben cégek, rendezvények, intézmények minél szélesebb körű kiszolgálása volt, és bár egyre bővülő vevőkörünk fő összetételét ma is ez jellemzi, ügyfeleink között KHT-k, nemzeti parkok, fesztiválok, alapítványok és civil szervezetek egyaránt szerepelnek. A fizikai áruelosztás feladatkörébe soroltuk a készáru kiszállítás mellett a minták, valamint a grafikai jóváhagyáshoz és más döntések előkészítéséhez szükséges anyagok díjmentes kiszállítását is. Nálunk az ötlet és az áru házhoz megy.

PROMOTION

Tudjuk, milyen összetett feladat hárul egy rendezvény szervezőjére, és mekkora munka egy vállalat promóciós eszközökkel való ellátásának koordinálása. Mi úgy ösztönözzük partnereinket a velünk való együttműködésre, hogy a lehető legtöbb terhet levesszük vállukról, valamint folyamatos kedvezményeket biztosítunk. Ennek szellemében egy olyan komplett csomagot kínálunk, mellyel fullservice szolgáltatást nyújtunk. A 4PRO csomag tartalma: Kreatív tervezés Grafikai előkészítés Termékszelektálás és kiválasztás Egyedi megjelenés kialakítása (6 különböző technikai megoldás) Házhozszállítás A csomagban szereplő szolgáltatások az egyedi igények alapján változhatnak, de egyik sem jelent ügyfeleink számára plusz ráfordítást.

INNOVÁCIÓ

Folyamatosan törekszünk a piaci újítások és fejlesztések integrálására. Pl.: egyedi tervezésű és design pendrive-ok, ÖKO termékek, és egyéb saját fejlesztések. A közvetlen import, a saját grafikai csapat, a cégen belül foglalkoztatott alvállalkozók, a szakmai hozzáértés és tapasztalat, a folyamatos minőségi kontroll, a koncepció és stratégia, valamint az ezekhez társuló jó minőség-ár kapcsolat tette a 4PRO Kft.-t versenyképes és egyedi szereplővé ezen a piacon.

A 4PRO csapata

 
 

Bezár